Lokalne sestavine, sezonske jedi.
Smo družinsko podjetje, gostišče smo odprli spomladi 1968. Vse jedi pripravljamo izključno sami, oskrbujemo se pri lokalnih dobaviteljih, velik poudarek dajemo sezonskim jedem, imamo pa tudi jedi, ki jih uvrščamo v naš »železni repertoar«. Naša specialiteta je goveja juha z rezanci in domačimi žlinkrofi, žolca, pečena telečja krača, telečja jetrca s šparglji/lisičkami/jurčki, telečji zrezek z jurčki, ponujamo različne vrste solat - solatni krožniki poleti, in širok izbor sladic, med katerimi izstopajo zavitki in hišna palačinka. Goste postrežemo v treh gostinskih sobah s skupno 70 sedeži, od spomladi do jeseni pa tudi na vrtu pod kostanjem.
Ponosni smo, da se naši gostje radi vračajo k nam, mnogi že več generacij, veseli pa smo tudi novih gostov, ki zadovoljni odhajajo iz naše hiše
Spletna stran
Facebook
Trip Advisor
T: +386 (0)1 7241 311,+386 (0)41 710 750