Pomagajte nam soustvariti svet besed


Vabimo vas, da nam od 23. 4. vse do 31. 5. pošiljate najljubše, najlepše, najbolj pretresljive odlomke ali misli iz knjig, ki ste jih brali v času, ko je bilo naše druženje omejeno ali pa že prej, pa ste si misli morda zapisali v svoj zvezek.

Lahko so odlomki iz otroških ali mladinskih knjig, knjig za odrasle ali poezije. Tistih iz vaše domače knjižnice ali tistih, ki ste si jih izposodili pred zaprtjem knjižnice, pri sosedih ali prijateljih. Štejejo tudi elektronske knjige. Pogosto se nas stavek ali odlomek v knjigi tako močno dotakne, da si ga želimo zapomniti ali zapisati, ga deliti s svetom ali komu pokloniti za lepši dan ali ob praznovanju. Odlomki so lahko tudi v angleškem jeziku.

Pošljite nam jih na e-naslov info@dom.sik.siin ne pozabite pripisati avtorja in naslova knjige. Izbrane odlomke in misli bomo objavljali na naši spletni strani, Facebooku in Instagramu.

Noč knjige je tudi primeren trenutek za začetek nečesa novega.

Ste vedeli
… da je dimnik na parkirišču nakupovalnega središča Mercator zadnja materialna sled za največjo slamnikarsko tovarno v Domžalah?
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 721 07 26
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram