Virtualna knjižnjica Domžale - Kako ostati doma in brati?
OSTANITE V VARNEM OBJEMU DOMA V DOBRI DRUŽBI E-KNJIŽNICE DOMŽALE

Izposoja e-knjig Časopisi in revije z vsega sveta Nasveti za dobre knjige Slike in zgodbe sokrajanov Največja zbirka poslovnih informacij Kulturni zakladi Slovenije Strokovni članki na enem mestu Knjižnični katalogi Najboljše enciklopedije in slovarji miselne igre in izziviliterarni natečaj Poezija zdravi knjižnica na družbenih omrežjih

V času epidemije, ko se odgovorno zadržujemo doma, da ne okužimo sebe in drugih, so prav knjige lahko tiste, ki nam lepšajo dneve, predvsem pa osmišljajo vsakdan. S knjigo se zlahka prestavimo v druge svetove, pozabimo na lastni strah in ne razmišljamo le o tem, kaj nas lahko doleti. Branje dobro vpliva na našo kvaliteto bivanja, saj dokazno zmanjšuje posledice stresa, odganja tesnobnost in preganja osamljenost.

Spoštovani, čeprav je Knjižnica Domžale zaradi trenutne situacije zaprta, lahko vseeno dostopate do kvalitetnega branja. Za vas gradimo virtualno knjižnico, ki je odprta je 24 ur na dan in 7 dni v tednu, dosegljiva pa je z nekaj kliki iz varnega zavetja vašega doma.

Spremljajte našo spletno stran (www.knjiznica-domzale.si), razgibajte možgane z reševanjem kvizov, skrivank, labirintov, ugank, premetank za vse starosti, poglejte in raziskujte digitalno domoznansko zbirko (Kamra) ali sledite našim objavam na družbenih omrežjih /Facebook in Instagram/. V spletni knjižnici Biblos vam ponujamo bogat izbor kvalitetne literature. Izbirate lahko med več kot 3.000 knjigami za odrasle in otroke. Do izbire prave knjige si lahko pomagate s knjižničnim leposlovnim portalom Dobreknjige.si. V virtualni knjižnici so na voljo še številni elektronski viri, ki jih kupujemo in gradimo za različen ciljne skupine, od bogate zbirke 5.000 dnevno svežih časopisov in revij /PressReader/ do zvočnih pravljic, enciklopedij in podatkovnih zbirk iz različnih področij človekovega znanja.

Knjižnica Domžale ponuja veliko e-vsebin. Vabljeni v našo družbo!

Več: http://www.knjiznica-domzale.si/Domov/Zadnje-novice/kako-ostati-doma-in-bratiSte vedeli
… da je bilo nekdaj na plitvini pod Knezovimi skalami domžalsko kopališče? Pod bližnjim mostom, kamor je Kamniška Bistrica nanosila velike količine belega proda, so kopalci našli odlično in čisto plažo.
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 721 07 26
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram