Letne vstopnice za Arboretum Volčji Potok

Izkoristite popust za obisk Arboretuma Volčji potok

Po dolgi in mrzli zimi prihaja čas, ki s seboj vedno prinese nekaj novega in svežega. Prišla je pomlad, čas veselja, radosti in s tem tudi veliko sončnih dni, ki so kot nalašč za obisk ene izmed najpomembnejših vrtno arhitekturnih dediščin v Sloveniji.

Arboretum Volčji potok mnogi občani že uporabljajo kot prostor, ki jim ponuja možnost za sprostitev in oddih od vsakodnevnih skrbi, najlepši del vsega pa je, da se tam združujejo vse generacije, od najmlajših, do najstarejših. Tudi letos nas k sebi vabijo razna sezonska cvetja, nasadi tulipanov, bogata zbirka grmov in dreves, naravni gozd in jezera ter zanimive stalne razstave. Za ogled te prečudovite zbirke rastlin, pa je od februarja meseca naprej potrebno vplačati vstopnino za park.

Da bi vam zagotovili cenejši in s tem ugodnejši dostop do ogleda Arboretum Volčji potok, sta Občina Domžale in Arboretum Volčji potok sklenila sporazum za cenejši nakup letnih kart za vse občane Občine Domžale za leto 2018. Cena letne karte za odrasle, ki trenutno znaša 45 EUR, bo znižana na 25 EUR, cena letne karte za otroke pa bo znižana iz 25 EUR na 14 EUR. S tem sporazumom se omogoča tudi brezplačen vstop organiziranim skupinam otrok iz vrtcev ter skupinam osnovnih šol občine Domžale. Letna karta bo veljala za vse prireditve v Arboretumu Volčji Potok, na njej pa morajo biti točni podatki lastnika s sliko. Po potrebi bo Volčji Potok imel pravico do vpogleda v letno karto in vpogleda v osebno izkaznico, z namenom preverjanja identitete lastnika karte, saj letna karta ni prenosljiva.

Čim prej si torej zagotovite svojo letno karto in se odpravite v mesto narave, druženja, igre in zabave, kjer bo na ogled več kot dva milijona tulipanov in več kot 3.500 različnih rastlin, kar nas uvršča med eno najbogatejših zbirk v Srednji Evropi.

Ste vedeli
… da je občina Domžale 7. največja slovenska občina?
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 722 01 00
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram