Otroška igrišča ob Kamniški Bistrici

Izpostavljeno:

Ob Kamniški Bistrici je v občini Domžale kar nekaj lokacij, kjer so otrokom namenjene manjše površine ali posamezna igrala. Največja površina, namenjena najmlajšim obiskovalcem rekreacijske poti, je otroško igrišče v Domžalah.
Igrišče Vir se nahaja na območju med Papirniško cesto in Kamniško Bistrico je "sportno-igralni park", ki ponuja široko paleto možnih aktivnosti za vse starostne skupine.
Program aktivnosti zajema "boot camp" in fitnes na prostem za rekreacijo z lastno težo, večnamensko igrišče za igranje ekipnih iger z žogo, vadišče za starejše občane, ki omogoča razgibavanje in ohranjanje dobrega počutja, igrala za malčke ter igrala za starejše otroke. Tam boste našli tudi knjigobežnico.
Igrišče Športni park Domžale se je v preteklih letih razširilo tako po velikosti kot v programskem delu. Celotno igrišče se je povezalo z obstoječim "skate parkom". Leži ob neposredni bližini rekreacijske poti ob Kamniški Bistrici in je bogato z raznovrstnimi napravami, ki zagotavljajo varno območje za druženje celotnih družin v naravi.


Vstopnina
Vstopnina
Brezplačen vstop
Sorodne vsebine
Ste vedeli
… da so bile Domžale do prihoda tujcev leta 1866 povsem navadno in mirno vaško naselje. Tirolci in Sudetski Nemci pa so prinesli nov način življenja in tudi gradnje?
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 722 01 00
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram
Vse pravice pridržane © 2017 Občina Domžale
Izdelava: bplanet