Otroška igrišča ob Kamniški Bistrici

Ob Kamniški Bistrici je v občini Domžale kar nekaj lokacij, kjer so otrokom namenjene manjše površine ali posamezna igrala. Največja površina, namenjena najmlajšim obiskovalcem rekreacijske poti, je otroško igrišče v Domžalah.
Igrišče Vir se nahaja na območju med Papirniško cesto in Kamniško Bistrico je "sportno-igralni park", ki ponuja široko paleto možnih aktivnosti za vse starostne skupine.
Program aktivnosti zajema "boot camp" in fitnes na prostem za rekreacijo z lastno težo, večnamensko igrišče za igranje ekipnih iger z žogo, vadišče za starejše občane, ki omogoča razgibavanje in ohranjanje dobrega počutja, igrala za malčke ter igrala za starejše otroke. Tam boste našli tudi knjigobežnico.
Igrišče Športni park Domžale se je v preteklih letih razširilo tako po velikosti kot v programskem delu. Celotno igrišče se je povezalo z obstoječim "skate parkom". Leži ob neposredni bližini rekreacijske poti ob Kamniški Bistrici in je bogato z raznovrstnimi napravami, ki zagotavljajo varno območje za druženje celotnih družin v naravi.Vstopnina
Vstopnina
Brezplačen vstop
Sorodne vsebine
Ste vedeli
… da je po pripovedovanju J. V. Valvasorja med Homcem in Mengšem ležal samostan, ki ga je porušila voda iz jezera? Slednje naj bi se bilo odprlo nad Kamnikom pri Nevljah in preplavilo vso mengeško planjavo.
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 721 07 26
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram