Visit Domžale - Plezalna stena na Garažni hiši P+R

Plezalna stena na Garažni hiši P+R

Izpostavljeno:

Si upate splezati na garažno hišo v centru Domžal?

V Domžalah imamo nov športni objekt v centru mesta – plezalno steno. Nahaja se na garažni hiši. Domači športni plezalci so jo redno uporabljajo za svoje treninge, vse ostale pa stena sredi našega mesta vabi k novim plezalnimi izzivom. Objekt skupaj s košarkarskim igriščem in igrali predstavlja športno rekreativno površino, ki je na voljo vsem občanom in občankam za rekreativno športno udejstvovanje, seveda pa je pomembno, da ob tem upoštevate pravila varne uporabe, ki se nahajajo tudi ob plezalni steni.
Zavod šport in rekreacijo Domžale skupaj z Alpinističnim odsekom PD Domžale v poletnih mesecih, vsak četrtek popoldan, organizira brezplačno plezanje pod vodstvo izkušenih alpinistov in športnih plezalcev. Tam si lahko izposodite opremo, prijazno pa vam bodo razložili tudi osnovna navodila za varno plezanje.

Zima 2017 pa prinaša še eno novost - domžalska stena sredi mesta bo postala prva drytooling umetna stena v Sloveniji. Kot uvod v zimsko plezanje pa pripravljamo evropsko tekmovanje v lednem plezanju, ki bo v soboto, 2. decembra 2017.


Lokacija
Lokacija
Masljeva ulica 4, 1230 Domžale
Čas
Delovni čas
Vedno odprto.
Vstopnina
Vstopnina
Brezplačen vstop
Na poti
V bližini
Sorodne vsebine
Ste vedeli
… da je dimnik na parkirišču nakupovalnega središča Mercator zadnja materialna sled za največjo slamnikarsko tovarno v Domžalah?
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 722 01 00
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram
Vse pravice pridržane © 2017 Občina Domžale
Izdelava: bplanet