Center Kiron

Izpostavljeno:

Konjesrčnost. Prostor zdravljenja. Terra Anima.

Kiron je pričel s svojim delovanjem leta 2008, kot prvi center v Sloveniji, ki se je ukvarjal z inovativnim, naravnim in celostnim pristopom do konj in jahanja ter z raziskovanjem moči konja, kot učitelja v osebnem razvoju. Konjeništvo smo zanalašč spremenili v Konjesrčnost in s tem postavili nove temelje v odnosu do konj. Center je prostor, kjer se izraža duša konja, kjer sledimo srcu, iskrenosti in sočutju, prostor, kjer konji končno ''spregovorijo'' in kjer miti živijo sočasno z nami. Ne nazadnje pa je prostor zdravljenja. Za nas in konje. Na ravni duha, srca in telesa.

Nahajamo se v Radomljah, na zemlji, ki smo jo poimenovale Terra Anima (Zemlja Duše), v centru, ki so ga ustvarjale in zgradile zgolj ženske roke.

Ponujajo vam:

  • trening osebnostne rasti s konjem,
  • celostni tečaj jahanja,
  • ples s konji,
  • sakralna ježa,
  • meditacijo s konji,
  • in programe za mlade konjesrčne.

Pri Kironu konjev ne treniramo, pač pa jih pustimo, da se izražajo vsak čisto na svoj, svojevrsten način. Delo s konji torej ni usmerjeno na to, da bi konje naredili primerne človeku, temveč, da bi človeka naredili primernega konjem. Kar pa pomeni, da človeka prebujamo nazaj v življenje, v telo (nič nas ne more spraviti bolj v telo, kot vedno iskreni odziv konja na vse naše gibe, našo energijo in naša čustva), v prisotnost trenutka (za nas je to jedro učenj vseh duhovnih sistemov; za konje najbolj naravna nujnost), v živost in konstruktivno soočanje (vsako konjevo dejanje ima nek namen, ki služi podpori in ohranjanju življenja), v razumevanje (najbolj zahtevni konji nam imajo največ za razkriti), v ustvarjalnost odnosa (ko prenehamo spreminjati konja v omejujoč stroj, nam bo konj na svoj unikaten način začel vračati koščke naše izgubljene duše),… in še marsikaj. Verjemite, veliko se imamo za naučiti od njih.

Posebna ponudba

Program za skupine:

Obisk Art centra poglobljene ekologije Terra Anima

Obiščite center Terra Anima in doživite umetniški in srčen utrip tega prostora, ki so ga zgradile 3 ženske.

Popolnoma same, za novo prihajajoče življenje - žrebička. Navdihujoča izkušnja, primerna za skupine od 5-15 ljudi (min 5 ljudi).

Obisk vključuje:

Spoznavanje črede in poslušanje navdihujoče zgodbe

Srečanje s konjevo prerokinjo, da odkrijete kaj vam želi sporočiti konjska modrost

Slastna veganska večerja na pravljičnem vrtu

= 3 ure

Cena: 35€/ na osebo

Prijave in informacije: terraanima.info@gmail.com, 041 980 876

Kontakt
Kontakt

http://www.centerkiron.com/
Facebook
E: neja.meta@gmail.com ali kapljaspela@gmail.com
T: 031 26 66 88 (Neja Meta Rojc) ali 041 980 876 (Špela Kaplja - za programe: Osličkova igrarija, Konjesrčni spomin, Praznovanje rojstnega dne)

Čas
Delovni čas
NED: odprto za obiskovalce.
Ostale dni po dogovoru.l
Vstopnina
Vstopnina
Brezplačen vstop
Sorodne vsebine
Ste vedeli
… da je bil železniški promet na poti Ljubljana – Kamnik med 1968 in 1978 trajno ukinjen ter je zgolj sreča, da takrat niso pospravili tudi tirnic?
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 722 01 00
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram