Kopališče Domžale

Izpostavljeno:

čofotanje sredi Domžal za otroke in ohladitev v vročih dneh za malce starejše

Kopališče Domžale je za uporabo na voljo od sredine junija do konca avgusta. Z dvema bazenoma – malim za najmlajše in velikim za vse generacije, ponuja veliko možnosti za prijetno preživljanje poletij. Kopališče ima na voljo tudi tobogan, ki deluje v sklopu velikega bazena, in dodatna igrala v manjšem bazenu. Na voljo je zadosti sence in površin, kjer obiskovalci lahko uživajo v toplih poletnih dneh. Ugodne cene vstopnic privabijo številne kopalce iz Domžal in okoliških krajev, za katere pa je Zavod za šport in rekreacijo Domžale poskrbel tudi z dodatnimi programi. Poleg možnosti uporabe zorbinga se skozi poletje na Kopališču Domžale izvajajo tudi različne plesno-rekreativne animacije.

Vsako jutro poteka jutranja vadba v družbi Šole zdravja, dvakrat tedensko zvečer pa tudi večerno rekreativno plavanje, ki je zelo dobro obiskano. Poskrbljeno je za družinske dneve, dvakrat v sezoni je izvedena celodnevna animacija (Poletni dan in Delfinčkova animacija), kjer se z aktivnostmi predstavijo številna društva in organizacije. Na te dni na Kopališču Domžale poleg plavanja in plesa v vodi spoznavamo tudi potapljanje, surfanje, na voljo so štafetne igre v vodi, vaterpolo, prav tako pa izkoristimo bližino odbojkarskega igrišča. Kopališče ima na voljo pestro gostinsko ponudbo, prilagojeno poletnim mesecem, in pravo mini knjižnico, ki ponuja knjige za odrasle in otroke -knjigobežnica.

Poskrbljeno je tudi za ozaveščanje, saj so na kopališču šaljiva, a pomembna sporočila. Slikovite table spodbujajo k spoštovanju kopališkega reda: tuširanju, uporabi dezinfekcijskih bazenčkov za noge, lulanju pred odhodom v bazen, ločevanju odpadkov … Upoštevanje nekaj preprostih navodil s strani vseh kopalcev bo pomagalo zagotavljati prijetno kopanje in uživanje na kopališču za vse. O novostih in aktivnostih sproti obveščamo na spletni strani Zavoda za šport in rekreacijo Domžale.

Lokacija
Lokacija
Kopališka cesta 4, Domžale
Vstopnina
Vstopnina
Vstopnina
Sorodne vsebine
Ste vedeli
… da je bilo nekdaj na plitvini pod Knezovimi skalami domžalsko kopališče? Pod bližnjim mostom, kamor je Kamniška Bistrica nanosila velike količine belega proda, so kopalci našli odlično in čisto plažo.
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 721 07 26
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram