Skupaj na poti, dobrodelni koncert Župnijske Karitas Domžale

Osnovna in primarna dejavnost Župnijske karitas Domžale je usmerjena k nudenju pomoči vsem, ki jo potrebujejo; ostareli, bolni, osamljeni ali pa tisti, ki so se znašli v kakršnikoli stiski, bodisi v materialni, socialni ali duhovni. Ker je materialna stiska mnogih iz leta v leto večja, Župnijska karitas Domžale že nekaj let zapored organizira dobrodelni koncert poimenovan »Skupaj na poti«. Letos bo koncert potekal v petek, 9. novembra 2018, s pričetkom ob 20. uri v Športni dvorani Domžale. Zbrana sredstva bodo namenjena za pomoč ljudem v stiski.

Dobrodelnemu koncertu Skupaj na poti se vsako leto odzovejo številni glasbeniki, ki obiskovalcem pričarajo lep glasbeni večer. Koncert pa ima dobrodelno noto, saj zbrana sredstva od obiskovalcev in donatorjev namenijo za pomoč ljudem v stiski. Na letošnjem dobrodelnem koncertu, ki bo potekal v petek, 9. novembra 2018, s pričetkom ob 20. uri, bodo nastopili:

Ivan Hudnik, ansambel Skrivnost, MPZ Amen, Grajski oktet, Gamsi, Domžalski rogisti, La petite pomme, Nastja Omahna in Teja Komar, Tamburaška skupina Danica Dobravlje in Stane Vidmar.

Prireditev bo povezoval

Marjan Bunič

Častna pokrovitelja: nadškof msg. Alojz Uran in Občina Domžale.
Glavni pokrovitelj: Lavaco podjetje za gradbeništvo in trgovino d.o.o.

Prodaja vstopnic: Cvetličarna Omers, Pekarna Kancilja, Župnijski urad Domžale in dve uri pred koncertom v preddverju Športne dvorane Domžale.


Dodatne informacije:
Ste vedeli
… da je bil železniški promet na poti Ljubljana – Kamnik med 1968 in 1978 trajno ukinjen ter je zgolj sreča, da takrat niso pospravili tudi tirnic?
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 722 01 00
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram