KUHNA NA PLAC - odpovedana

Kuhna na plac že 5. sezono kuha za vas!

Dogodek v stilu ulične kuhinje, ki se odvija vsako prvo soboto v mesecu in dodatno poživi tržni prostor v Domžalah in obiskovalcem ponudi lokalne in mednarodne kulinarične specialitete po dostopnih cenah.

Domžalska Kuhna na plac bo letos prvič odprla lonce za vas v soboto, 4. aprila 2020 od 10. ure dalje na tržnem prostoru v Domžalah. Poleg kulinarične ponudbe hrane in pijače je glavni poudarek na druženju. Za prijetno razpoloženje bosta z glasbenim nastopom poskrbela Vagabunda, Jure in Matic.

Kuhanje in priprava hrane na odprtem in ponudba manjših obrokov po ugodnih cenah so privlačni za obiskovalce in tako ponujajo možnost, da obiskovalci poskusijo več različnih jedi in spoznajo lokalno, mednarodno ter sezonsko ponudbo hrane. Na odprtih stojnicah kuhajo lokalni in drugi ponudniki. Vsak od njih ima na izbiro do tri različne jedi, zato zagotavljamo pestro ponudbo obrokov, med katerimi prav vsak obiskovalec lahko izbere nekaj po svojem okusu. Na račun bodo prišli tako ljubitelji burgerjev, mesnih jedi, jedi na žlico, orientalskih okusov, gurmani, vegetarijanci, vegani, sladkosnedi kot tudi tisti, ki prisegajo na tipične slovenske jedi. Poleg Kuhne na plac bodo na tržnem prostoru svoj prostor dobili tudi različni lokalni ponudniki z izdelki, ki so na kakršenkoli način povezani s kuhinjo in kulinaričnimi vsebinami.

Vabljeni!

Dodatne informacije:
Ste vedeli
… da je v rimskih časih skozi naše kraje, kjer sta bili rimski naselbini, vodila pomembna pot iz Aquileie (Oglej), skozi Emono (Ljubljana, čez prelaz Atrans (Trojane), do Celeie (Celje) in Poetovie (Ptuj)?
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 722 01 00
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram