5.Dobrodelni božičkov tek in pohod

OTOK ŠPORTA bo 14.12.2019 organiziral sedaj že tradicionalni »5. DOBRODELNI BOŽIČKOV TEK IN POHOD«. Dogodek je vsako leto bolj obiskan, saj se družimo z dobrim namenom in pomagamo tistim, ki nas v tem letnem času še bolj potrebujejo.

5. DOBRODELNI BOŽIČKOV TEK IN POHOD za Alexa iz Domžal, ki se je rodil z 80% napovedjo cerebralne paralize.

AMBASADOR 5. dobrodelnega Božičkovega teka in pohoda je Andrej Hauptman, selektor slovenske članske kolesarske reprezentance.


Ob 16.30 nas bo obiskal tudi ROK TRKAJ. Dogodek poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja.

GIBAM ZA ŽIVLJENJE je naš slogan, ki vabi vse generacije, da se nam aktivno pridružite in s svojo udeležbo omogočite drugim, da sledijo svojim sanjam. Otroci bodo tekli na 400 m, odrasli pa hodili na 4 km ali tekli na 9 km. Vsa zbrana sredstva od prijavnin bomo zato namenili tistemu, ki nas potrebuje.

ALEX PREDALIČ je 15. let star fant, tak kot jaz in ti. Ima svoje hobije, želje in cilje. Obiskuje 8. razred OŠ Cirius Kamnik. Rodil se je v 6. mesecu nosečnosti in imel 80% napoved cerebralne paralize. Z veliko mero poguma in volje staršev danes normalno hodi in govori, predvsem pa je srčen fant. Njegova največja želja je, da bi se uspel vpisati na srednjo kmetijsko šolo. Zbrana sredstva bomo namenili za terapijo s konji, ki mu daje življenjsko energijo ter inštrukcije, da bo uspešno zaključil šolo.

PRIJAVNINA za otroke znaša 5 Eur, za odrasle pa 10 Eur. Vsi prijavljeni udeleženci prejmejo božičkovo kapico ter bon za čaj. Za skupine (vsaj trije) smo pripravili posebna darilca. GIBAJ ZA ŽIVLJENJE TUDI TI!

16:00

prijave in animacija

16:30

Rok Trkaj

17:00

otroški tek na 400m

17:15

odrasli tek in pohod na 4 in 9km

18:15

podelitev sredstev in razrez torte

Soorganizatorja dogodka sta Modre novice in Visit Domžale.

https://otok-sporta.si/programi/bozickov-tek/

Dodatne informacije:
Ste vedeli
… da ima v nekdanji slamnikarski tovarni J. Mellitzer, Kleinlercher & Co. danes prostore Občina Domžale?
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 721 07 26
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram