4.DOBRODELNI BOŽIČKOV TEK IN POHOD

Božičkov tek je nekaj posebnega, saj tečemo v božičkovih kapicah, se pri tem zabavamo in zbiramo denarna sredstva za dober namen. Letos bomo tekli za zavod CIRIUS Kmnik.
Božiček, vesoljček Izzy, hrošček Simon in ostali junaki bodo poskrbeli za otroški tek in nagradne igre, godba Domžale pa za lahek korak odraslih, ki bodo tekli ali hodili na 5 , 8 ali 11 km. Tekaška pot bo čarobna, saj jo bomo osvetlili z lampijoni in tako ustvarili pravo božično vzdušje.
V cilju vas bo čakal topel čaj, kuhano vino in seveda torta. Bodi faca, pridi in teci z božičkom za dober namen.

Se vidimo na Stadionu v Domžalah, 15. decembra ob 17. uri!

V CIRIUS Kamnik smo z navdušenjem sprejeli novico, da bo letošnji dobrodelni Božičkov tek namenjen otrokom in mladostnikom našega Centra. Otok šport nam je s povabilom pokazal svojo humanistično naravnanost, sprejemanje drugačnosti in s tem pot k večji družbeni pravičnosti.

Športno udejstvovanje je pri usposabljanju gibalno oviranih otrok in mladostnikov v CIRIUS Kamnik, ne glede na oviranost in posebne potrebe, ena od naših prioritet. Donacija Dobrodelnega Božičkovega teka nam bo pomagala uresničiti željo za postavitev fitnes naprav za gibalno ovirane na prostem.

g. Goran Pavličdir. Zavoda Cirius Kamnik

Dodatne informacije:
Ste vedeli
… da je bil nekoč za stobovskim gasilskim domom temno zeleni bajer, imenovan Stobovšak, v kateri je v poletnih mesecih čofotala stobovska mladež in v katerem so perice prale perilo svojih družin?
TIC DOMŽALE
Ljubljanska c.70
1230 Domžale
T: 01 / 722 01 00
T: 01 / 721 07 26
E: tic@domzale.si
Facebook
Instagram